integrare-drone-domeniul-imobiliar

Dronele au aparut in ultima vreme ca o furtuna, sunt lansate din ce in ce mai multe modele, fiecare cu caracteristici si tehnologii de top. Daca la inceput erau considerate utile doar pentru distractie, ca hobby, acum dronele sunt integrate in viata de zi cu zi unde sunt utilizate pentru diferite sarcini.

Indiferent daca doriti sa urmati niste cursuri profesionale de pilotare a dronelor sau doar vreti sa va gasiti un loc de munca ca si pilot de drona, industria acestora este intr-o continua crestere si asa va ramane pentru multi ani de zile.

Atunci cand vine vorba despre domeniul imobiliar, dronele pot juca un rol foarte important in crearea de oportunitati noi si interesante pentru firmele din domeniu si de a le ajuta sa se diferentieze de concurenta. Asadar, in continuare va prezentam cinci moduri in care aceste drone de vanzare pot fi integrate cu proprietatile imobiliare.

  1. Imagini video spectaculoase

Dronele pot sa va ajute sa realizati videoclipuri si imagini spectaculoase ale proprietatii pe care doriti sa o vindeti. Acest lucru se datoreaza capacitatiilor sale de a zbura in jurul cladirii sau a terenului de vanzare, pentru a obtine unghiuri diferite, imposibil de obtinut in alt mod.

Camerele de inalta calitate de pe drone va pot oferi imagini uimitoare pe care sa le puteti folosi apoi in prezentari, pe brousi, pe site-ul web sau in continutul promotional si de marketing.

  1. Planificarea si vederea detaliilor proprietatii

Chiar inainte de a incepe sa vindeti o proprietate, dronele va vor ajuta sa observati toate detaliile necesare. Anchetarea proprietatii reprezinta o parte importanta atunci cand vindeti proprietati imobiliare, iar o drona, alaturi de cateva accesorii drone necesare, va pot ajuta sa faceti acest lucru mult mai usor. Nu mai este nevoie sa cautati din loc in loc, doar trebuie sa mergeti langa proprietate, sa porniti drona si sa urmariti totul pe ecranul FPV.

  1. Inspectii de la distanta

De asemenea, si inspectiile sunt simplificate, deoarece dronele pot ajunge in zone care pot fi dificile pentru oameni. Acest lucru este valabil mai ales pentru locatiile inalte sau pentru spatiile mici, unde este dificil de intrat. Inregistrati totul cu ajutorul dronei sau urmariti in timp real, pe masura ce aceasta zboara in jurul proprietatii.

  1. Harti mai bune

Atunci cand realizati imagini aeriene si harti pentru o locatie, dronele va pot oferi date de o calitate mult mai buna si va pot ajuta la crearea de modele 3D interactive. Acestea sunt aspecte foarte importante ale imobilelor si pot fi realizate cu mai putin de jumatate din efortul necesar pentru a le face manual.

  1. Securitate

Un avantaj important al dronelor este ca pot sa va asigure securitate si protectie asupra proprietatii, prin patrularea zonei in mod constant. Nu conteaza ce anotimp este sau ce moment al zilei, dronele pot survola o anumita zona si pot obtine o vedere a proprietatii de sus, astfel veti putea observa daca este ceva suspect.

Acest lucru este valabil si pentru interior, si o drona de mici dimensiuni poate face acelasi lucru, fiind o buna varianta pentru securitatea interioara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2019 Scepter Marketing. All rights reserved.