Artrisalm

Salut, draga mea! A venit și luna martie, și nu așa cum mă așteptam. Mult prea multă zăpadă pentru gustul meu, mult prea mult frig, și totuși la noi, în S-V a fost destul de ok față de restul țării. Sper să vină curând primăvara, gerul e pentru decembrie, nu pentru martie.

Frigul acesta mi-a dat ceva bătai de cap, inclusiv dureri de spate, dar și de cap. Problemele la coloană sunt destul de vechi, și reapar când e frig afară, când stau mult în picioare sau fac efort. Am avut plăcuta surpriză să primesc un colet cu pastiluțe de la Brander, perfecte în această perioadă. Dar nu orice tip de pastile, ci unele naturale, cu ingrediente din plante indiene, care ajută organismul să se vindece natural.

Artrisalm de la Ayurmed este un supliment alimentar care contribuie la:

  • mentinerea starii de sanatate si functionare normala a articulatiilor;
  • intarzierea proceselor de degenerare la nivelul articulatiilor prin protejare impotriva stresului oxidativ;
  • sustinerea proceselor de regenerare a tesuturilor, mentinerea troficitatii si lubrifierii normale, reducerea rigiditatii si cresterea mobilitatii articulatiilor;
  • sustinerea sistemului imunitar crescand capacitatea de autoaparare a organismului;
  • detoxifierea organismului, sustinerea procesului natural de eliminare a toxinelor crescand procesul de diureza si tranzitul intestinal;
  • diminuarea durerilor si disconfortul ulterioare activitatii fizice intense in cazurile de suprasolicitare mecanica a articulatiilor (munca fizica solicitanta, sport de performanta, obezitate) si in recuperarea articulara dupa traumatisme ale aparatului locomotor.

Durerile articulare sunt frustrante și pot apărea la schimbări de temperatură, umezeală, mișcări bruște, sau efort prelungit. Acestea pot fi cronice ca urmare a unor afecțiuni, sau să apară în urma unor traumatisme, de aceea Artrisalm contribuie la mentinerea mobilitatii articulare normale prin asigurarea lubrifierii normale a articulatiilor, sustinerea circulatiei sanguine sănatoase.

E foarte important ca atunci când avem probleme cu articulațiile pe lângă suplimentele alimentare, să avem un stil de viață sănătos, să avem o dietă echilibrată și să facem mișcare, 30 minute de mers pe jos fac minuni pentru sănătatea noastră.

Eu m-am simțit foarte bine după ce am luat pastiluțele, nu provoacă efecte adverse, fiind un supliment din plante indiene.

VOI CUM TRATAȚI DURERILE ARTICULARE?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2019 Scepter Marketing. All rights reserved.