faze-penibile

Chiar, care?  Eu am fost si sunt lider absolut la gafe . Mereu am fost.Acum parca m-am mai potolit, dar inainte eram de coma. Dintre toate alea multe care mi s-au intamplat, doua sunt pe primul loc si amandoua au oaresce conotatie sexuala.

Acum ceva ani, cand eram la inceputul relatiei cu Dani, mi s-a parut mie ca ceva ar fi in neregula si ca ar fi rost de ceva cu manute si picioruse. Rau mi-era, aveam si alte simptome, ce sa mai, zic, Mario ai belit-o! Groaza pusese  stapanire pe mine si deja ma vedeam intr- o postura neplacuta la doctor. Numai ca dupa cateva zile, plecata fiind din tara, s-a produs bucuria lunara si am scapat de griji si de falsa alarma. Stiind ca acasa ma astepta co-autorul spaimei mele, inebunit de grija, am vrut sa-l anunt. Si i-am dat un sms prin care l-am anuntat textual si plina de incantare ca sa stea linistit ca nu sunt gravida si ca tocmai mi-a venit ciclul. Numai ca, din graba si de fericire, in loc sa=i dau mesajul lui Dani, am dat contactului care era imediat “sub” Dani, respectiv  vecinului meu in varsta de 60 de ani, care ma stia de cand m-am nascut si care ulterior impreuna cu sotia lui, ne-au devenit nasi de cununie.

Cand am vazut ce am facut, am zis ca mor. Nu mi-a mai ars de nimic. Ajunsa acasa dupa alte cateva zile, m-am intalnit cu vecinul meu care, amuzat nevoie mare, mi-a zis ca sa fiu sanatoasa, dar nu tine sa fie la curent cu sarcinile mele si ciclul care tocmai imi venise, dar daca l-am instiintat, asta e, el se bucura pentru mine. Am ras acru si m-am inrosit si a trecut, asta e.

A doua oara, tot cu Dani s-a intamplat, ca doar ca de data asta a fost mai groasa, ca sa zic asa.

Eram noi tot asa, mai pe la inceputul relatiei si eram foc si para unul dupa altul si prin urmare ne manifestam ca atare. Mesaje, declaratii, propuneri mai  mult sau mai putin decente, tot tacamul. Intr-una din astfel de zile, m-a apucat cheful de scris porcosenii sub forma de sms. Si dai si toarna din taste tot felul de fantezii care mai de care mai spectaculoase. Cand am terminat, am accesat in loc de expediere, expediere grup si astfel mesajul meu a ajuns la toata lista de contacte. Cred ca am albit instant. Ce a urmat nu are rost sa mai descriu. Toti, mama, frati-miu, vecinii, colegii de munca, seful, toti ,dar absolut toti au primit mesajul porcos. Doamne si acum cand imi amintesc, ma cuprinde o rusine de mor. Atata de penibila faza nu a fost nici macar aia descrisa aici , in preacinstitul blog sub numele ” De pe cea mai inalta treapta”. Nimic din ce a urmat de-a lungul vietii mele nu s-a mai comparat cu rusinea traita in ambele episoade.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2019 Scepter Marketing. All rights reserved.