DeLonghi XTR 1600MB

Fiecare are o casă şi fiecare trebuie să o întreţină, să facă curat, chiar dacă uneori nu sunt încântaţi de acest lucru. Pentru a veni în ajutorul acestor persoane şi nu numai, vă recomand aspiratorul DeLonghi XTR 1600MB, aspiratorul care te ajută să scapi de mizerie şi să nu faci deloc praf. Acest aspirator fără sac funcţionează pe baza proprietăţii de rotire a motorului în timpul aspirării şi lasă liber filtrul.DeLonghi XTR 1600MB

Despre DeLonghi XTR 1600MB

DeLonghi XTR 1600MB vine în nuanţe de gri/albastru, cu un rezervor destul de încăpător, având capacitatea de 2 litri şi un tub telescopic care are culoare metalică şi se potriveşte cu aparatul propriu-zis. Pentru conectarea la tubul metalic, aparatul are în completul său o perie pentru suprafeţe multiple, suprafeţe de la gresie, pardoseli sau parchet până la mochete, şi un dispozitiv pentru suprafeţele înguste, iar în partea cealaltă a tubului un mâner care permite manevrarea mult mai uşoară a periei. În partea din spate a aspiratorului avem butonul de retractare a cablului de alimentare, care ajută la strângerea cablului de aproximativ 11 metri dar şi un mâner pe care avem butonul de reglare electronică a puterii de aspiraţie. Poziţionarea acestuia pentru a uşura atât folosirea dar şi depozitarea se poate face orizontal dar şi vertical.

Funcţionarea şi uşurinţa utilizării acestui aparat electrocasnic se datorează caracteristicilor pe care le are, şi aici putem vorbi despre greutatea relativ redusă de 5 kg, dimensiunea de 30 cm lăţime, 45 cm lungime şi 35 cm înălţime, ceea ce îţi asigură o manevrabilitate destul de bună şi de acoperire a unei game variate de suprafeţe şi încăperi. În ceea ce priveşte caracteristicile tehnice, acesta are o putere de absorţie de maxim 2000 W şi un consum aferent a 1600 W, putând funcţiona la o tensiune de 220 V şi 50 Hz, ca şi tehnologie este cea de aspirare uscată. Tot despre tehnologia de construcţie a acestui aspirator, este de menţionat şi faptul că are un sistem de economisire a energiei, un sistem de protecţie electronic la supratensiune şi o clasă de zgomot redusă. Golirea aspiratorului se face foarte simplu, datorită mânerului rezervorului, astfel nu iei contact cu praful din casă, direct în coşul de gunoi.

Concluzii DeLonghi XTR 1600MB

Acest aspirator se poate achiziţiona atât din magazinele de electrocasnice cu specific dar şi de pe internet oriunde în ţară. Sutele de magazine online îţi asigură livrarea în Bucureşti, Craiova, Timişoara, Cluj Napoca, Braşov, Iaşi şi oriunde în ţara în termen de aproximativ 48 de ore la preţuri din cele mai bune. Ca şi preţ orientativ dacă doreşti să achiziţionezi acest produs îl poţi găsi pornind de la 669 lei pentru cele resigilate până la 1076 lei în cazul celor fără probleme dar în ambele situaţii cu o garanţie de 24 de luni. Aspiratorul DeLonghi XTR 1600MB reprezintă un aparat foarte uşor de folosit şi foarte practic, ceea ce îl face esenţial oricărei familii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2019 Scepter Marketing. All rights reserved.