drone-Hubsan

Dronele sunt de mai multe feluri si fiecare dintre ele au preturi diferite. Daca doriti sa incercati o drona, va recomandam sa nu optati pentru cele foarte costisitoare, pentru ca la inceput cu siguranta veti avea parte de destul de multe accidente. De aceea, puteti opta pentru drone mai simple, care pot sa coste chiar si 200-300 de lei.

Cu toate acestea, este evident, ca pentru modelele mai avansate, cu un echipament mai bun cum ar fi o camera video mai performanta, preturile vor creste pe masura. Construirea unei drone de catre dvs ar putea reduce cheltuielile destul de mult. Dar, daca sunteti un profesionisit, va trebui sa cheltuiti cativa lei in plus pentru a construi o drona cu caracteristici de top, cum ar fi GPS sau o camera mai eficienta.

Pretul de achizitie al dronelor

La fel ca in cazul oricaror altor produse de pe piata, dronele pot fi si ele clasificate ca fiind ieftine, cu preturi medii sau foarte scumpe. Desigur, fiecare dintre aceste categorii are proprii sai membrii care vor oferi o experienta unica utilizatorilor.

Cand vorbim despre drone ieftine, ne gandim in primul rand la mini-drone care sunt, de asemenea, vazute ca o jucarie. Unele dintre cele mai populare modele sunt dupa cum urmeaza:

Hubsan X4 este un exemplu excelent al acestei categorii de drone, deoarece sunt disponibile de la preturi extrem de accesibile, incepand cu drone Hubsan ce costa de la 30 de dolari.

Un alt nume din aceasta categorie este Parrot Mini Drone, care vin la preturi putin peste 50 de dolari, ceea ce cu siguranta va starni interesul multor persoane.

Daca doriti sa incercai ceva chiar si mai ieftin, Syma X5C este o alegere foarte inspirata. Cu o camera HD, aceasta drona poate fi obtinuta la un pret de aproximativ de 50 dolari.

Daca doriti sa mergeti si mai jos, micro hexacopterul Inguity XR este cel mai mic hexacopter din lune, disponibil pentru aproximativ 45 de dolari.

Cand vine vorba despre produse mai avantajoase, puteti intalni cateva nume populare cum ar fi:

Parrot Bebop – aceasta este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai silentioase drone, cu o foarte mare durabilitate si este disponibila pentru un pret de aproximativ 400 de dolari.

Intr-o gama de preturi asemanatoare, DJI Phantom 3 va costa intre 450 – 500 de dolari.

DJI Phantom 2 Vision are un pret de aproximativ 450$ si este o drona care o sa va ofere o experienta fantastica de fotografie aeriana.

Pe de alta parte, modelul Cheerson CS20 vine cu o montura foarte eficienta pentru camere video sport GoPro, iar totul este disponibil pentru un pret cu putin peste 200 de dolari.

Walkera QR X350 a fost cu adevarat un hit pentru entuziastii acestor gadget-uri si este acum disponibila pentru aproape 800 de dolari.

De cele mai multe ori, utilizatorii opteaza pentru drone ce au preturi medii si care se situeaza sub pretul de 1000 de dolari. Acest prag de preturi pare sa sa fie combinatia perfecta intre o structura simpla cu caracteristici decente si, mai important decat atat, dronele tind sa aiba o durabilitate buna.

Urmatoarea gama de drone se afla intr-o gama de preturi care se poate adresa doar adevaratilor entuziasti sa profesionistilor. Aceasta categorie include modele precum:

Walkera Tali H500 – un hexacopter cu un gimbal si o camera de actiune HD pentru a va oferi o vizualizare first person view de la inaltime. Acesta drona se incadreaza intr-o gama foarte mare de preturi cuprinsa intre 800-1400 de dolari, dar cu siguranta ca pentru profesionisti merita si ultimul ban cheltuit.

Vorbind despre drone de foarte bune calitate, exista un singur nume pe care il stim cu totii: DJI Spreading Wings S1000+. Aceasta costa aproximativ 1500 de dolari, dar este greu de crezut ca veti gasi o alta drona care sa va o ofere o experienta de zbor atat de buna.

De asemenea, puteti incerca si drona DJI T600 Inspire 1, care este si ea o optiune formidabila si care va ofera o camera ce inregistreaza la o rezolutie maxima 4K, totul pentru un pret de 3000 de dolari.

Daca sunteti interesa de alte drone de inalta performanta, DJI Matrice 100 s-ar putea sa va intereseze, pretul insa este pe masura, de aproximativ 3300 de dolari.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2019 Scepter Marketing. All rights reserved.