Geamul termopan simplu ofera cele mai bune performante de izolare pentru un geam si este mai subtire, mai usor si mai frumos. Aceasta sticla unica este adaptata in functie de persoana si de constructie.

De cele mai multe ori, asociem izolarea si economia de energie cu geamul termopan. Aceasta teorie nu este intotdeauna confirmata in practica. Astfel, doar geamul termopan puternic izolat permite o economie mare de energie. Daca vreti sa va schimbati vechile geamuri termopan cu unele puternic izolate, nu este nevoie sa schimbati si cadrul. In plus, veti constata si ca durata de viata a acestui nou tip de geam termopan va fi considerabil mai lunga.

In ultimii 2000 ani, oamenii au trait sanatos in cladiri dotate cu geam simplu. De-a lungul ultimilor 40 de ani au incercat sa economiseasca energie prin utilizarea unui geam dublu mai mult sau mai putin gros, dupa caz. Dar, s-a constatat ca aceste geamuri au un impact negativ asupra climatului interior. De aceea, s-a ajuns la proiectarea unui simplu geam izolant care pastreaza un climat interior placut si sanatos.

In cazul in care vreti sa puneti geamuri termopan la o cladire veche, dar doriti in acelasi timp sa ii pastrati si arhitectura, nu va igrijorati, pentru ca firmele constructoare au modele si sunt in masura sa conserve intreaga arhitectura a geamului original.

Este bine sa stiti ca si calitatile acestui tip de geam depind de caracteristile foilor de geam folosite, dar si a gazului, de exemplu; pentru ferestrele obisnuite de la o casa se vor folosi foi de geam care au o grosime de 4 mm dar, atunci cand este vorba de o vitrina pentru magazin, grosimea foilor de geam este de 6 mm. In ceea ce priveste gazul introdus intre foile de geam, se poate folosi un gaz inert, cum ar fi argonul, acesta fiind eficient din punct de vedere fonic, datorita moleculelor care formeaza gazul si care se misca foarte putin, reducand in acest fel zgomotul care intra in casa.

In ceea ce priveste aspectul geamului, acesta poate fi clar (varianta cea mai utilizata), colorat in totalitate, mat, cu reflexe sau cu modele ornamentale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2019 Scepter Marketing. All rights reserved.