selfie-stick

Fiecare selfie stick este diferit. Ele pot arata similar, dar categoria din care fac parte poate fi extrem de diversa. Unele au telecomenzi Bluetooth conectate, unele au butoane integrate pe

ntru control de la distanta, unele sunt durabile, unele sunt impermeabile. Unele sunt foarte foarte lungi, altele sunt mai scurte, insa la sfarsitul unei zile singurul lucru care conteaza este ca va ajuta sa obtineti selfie-uri mai bune.

“Imediat dupa CES de anul trecut, ne-am intors si ne-am dat seama ca avem o multime de concurenti pe piata si ca oamenii veneau incontinuu la standul nostru”, spune Robert Rickheeram, co-proprietar al Gotech, care detine si construieste TheSelfieStick. “Am spus OK, trebuie sa dezvoltam ceva ce am putea breveta ca si inventie, astfel incat am venit cu un selfie stick care se pliaza”.

Piata de selfie stick-uri debordeaza de incalcari ale brevetului, incalcari ale drepturilor comerciale, precum si un potop de neoprit de copii flagrante. In acelasi timp este un produs incredibil de popular si foarte util. Si astfel, competitia pentru a face unul mai bun este pe cale sa explodeze.

Selfie stick-urile sunt relativ simple, fiind formate dintr-un bat – unele sunt atat de prost concepute incat acestea strica reputatia celor bune. “Ei nu folosesc materialul corect, astfel incat partea care se pliaza va ramane blocata”, spune Rickheeram.

“Sau partea care tine telefonul, in cazul in care plasticul nu este de inalta calitate, telefonul va cadea foarte usor”. Problemele, spune acelasi Rickheeram, sunt ca majoritatea furnizorilor de selfie stick nu fac nici macar o minima cercetare inainte. “Ei cunpara un bat, il pun in ambalajul lor si il vand”.

Expurene multipla

In general producatorii de selfie stick-uri de calitate aduc imbunatatiri minore produselor bazandu-se pe feedback-ul utilizatorilor – insa toti vor sa faca urmatoarea mare miscare in acest domeniu. Steve Heming, CEO al Solo Stick, spune ca firma sa lucreaza la adaugarea unui buton pe stick, care sa permita utilizatorilor sa vada fotografia facuta, apoi sa treaca din nou in modul de fotografiere pentru a face o alta poza.

Astfel, utilizatorii nu vor mai pierde timp sa aduca telefonul langa ei pentru a vizualiza poza. Acest buton le-ar pemite utilizatorilor si sa treaca foarte usor de la camera frontala la cea de pe spatele telefonului, spune el.

O alta companie, Selfie Stick Gear, isi actualizeaza linia de produse. Un reprezentat al acestora spune ca vor sa schimbe aspectul selfie stick-ului intr-unul cu “aspect premium” si, eventual, sa adauge suport pentru Bluetooth 4.0. Acestia lucreaza si la un kit pentru selfie care sa contina si un incarcator, un flash pentru selfie si un obiectiv cu unghi larg.

O reflexie a noastra

Pentru a face un selfie stick de succes trebuie sa intelegem mai intai persoanele care fac selfie-urile. Aruncati o privire studiul intitulat “Explorarea distantei, locatiei si stilului”.

In acesta, cercetatorii de la Universitatea Sunway din Malaezia au creat o aplicatie pentru a colecta date cu privire la exact cum anume sunt folosite selfie-stick-urile.

Ei au sperat sa obtina informatii despre cat de departe era camera, cum arata fundalul, care este cel mai comunt unghi de fotografiere. Astfel, cateva informatii obtinute sunt:

  • distanta medie intre utilizator si camera este de 68.4 cm.
  • cele mai multe selfie-uri sunt oblice, astfel incat fundalul este in stanga sau in dreapta

Asadar exista multe variante de selfie-stick-uri dintre care putem alege, iar acest trend relativ nou cu siguranta nu se va finaliza curand.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2019 Scepter Marketing. All rights reserved.