De-ce-sa-nu-folosim-un-GoPro

Stim deja ca acest lucru se intampla. Exista soferi care vor sa puna camera GoPro in care au investit foarte multi bani pe bordul masinii pentru a-si inregistra drumul cu masina.

Am ajuns la concluzia ca cei care detine o camera video sport GoPro si sunt preocupati de protejarea autovehiculului lor au facut mai mult decat o simpla cautare pe google dupa “Gopro camera de bord”.Stim deja ca acest lucru se intampla. Exista soferi care vor sa puna camera GoPro in care au investit foarte multi bani pe bordul masinii pentru a-si inregistra drumul cu masina.

Am ajuns la concluzia ca cei care detin o camera actiune GoPro si sunt preocupati de protejarea autovehiculului lor au facut mai mult decat o simpla cautare pe google dupa “Gopro camera de bord”.

Dar doar pentru ca oamenii fac acest lucru, nu inseamna ca este si cea mai buna solutie pentru a inregistra ceea ce se intampla in trafic atunci cand mergeti cu masina. Asadar, prin acest articol dorim sa va explicam de ce nu este o idee buna sa folositi o camera video sport GoPro in acest mod.

Ce este un GoPro mai exact?

Un GoPro este un brand specific al unei camere de actiune. Camerele de actiune sunt cele mai bune pentru capturarea sporturilor extreme si a conditiilor meteorologice extreme. Caracteristicile comune ale camerelor de actiune sunt durabilitatea, faptul ca sunt compacte, usoare, impermeabile si au o rata mare de cadre pe secunda (FPS).

Ce este o camera de bord?

O camera de bord este o mica camera video montata in interiorul vehiculului dvs pe parbriz in general care are rolul sa inregistreze in mod continuu in timp ce conduceti. Principalele caracteristici ale unei camere de bord sunt urmatoarele:

  • camerele de bord sunt proiectate pentru a ramane in masina dvs in permanenta;
  • camera porneste automat atunci cand puneti cheia in contact;
  • camerele de bord vor incepe sa inregistreze automat cand masina se misca;
  • camerele de bord inregistreaza incontinuu;

Camerele GoPro au si ele cateva caracteristici impresionante, insa acestea nu sunt relevante pentru nevoile unui sofer. Daca folositi o camera GoPro ca si camera de bord, atunci veti intampina cateva probleme.

Trebuie sa porniti camera mereu

Bine, poate parea evident, dar daca folositi un GoPro pentru a inregistra ceea ce se intampla in afara sau in interiorul vehiculului dvs, trebuie sa va amintiti mereu sa o porniti inainte de fiecare inregistrare.

Imaginati-va cat de frustrant ar fi daca faceti un accident sau vedeti ceva interesant in trafic si ati pierdut totul pentru ca trebuia sa porniti camera si sa apasati pe butonul de inregistrare.

O baterie gopro are o durata de viata a bateriei mica

GoPro estimeaza ca durata de viata a bateriei unei camere GoPro variaza intre o ora si 30 de minute si pana la doua ore si 30 de minute, in functie de modul video, precum si de tipul de setari pe care le utilizati.

Daca nu doriti sa achizitionati mai multe baterii GoPro de rezerva si sa va amintiti mereu sa le incarcati si apoi sa le schimbati cand va urcati in masina, atunci o camera de bord este o idee mai buna. Un GoPro nu poate rezista temperaturilor extreme

Camerele GoPro par sa intampine probleme atunci cand trebuie pornite atunci cand sunt temperaturi extreme. Camerele de bord de inalta calitate, sunt construite incat sa reziste la fluctuatiile extreme ale temperaturii din masina dvs. In general, camerele video sport au baterii cu litiu care nu rezista la temperaturi extreme.

GoPro nu are mod de parcare

Se pot intampla multe lucruri atunci cand masina este parcata, nu-i asa? Cei care detin o camera de bord pot monitoriza si imprejurimile vehiculului 24/7, chiar si atunci cand masina este oprita, totul datorita modului de parcare.

Atata timp cat camera dvs are o sursa de energie constanta, veti avea intotdeauna masina supravegheata. Datorita unui senzor G integrat, camera simte orice miscare cat de mica si porneste automat inregistrarea. Astfel, daca cineva loveste masina in parcare, camera va porni automat si va inregistra.

Concluzie

Camerele GoPro sunt exceptionale, nu ne intelegeti gresit. Totusi, din punctul nostru de vedere, nu sunt destinate pentru a fi folosite ca si camere de bord in masina. Dvs ati angaja un fotograf profesionist pentru a va repara masina? Probabil ca nu! Acelasi lucru se intampla si cu o camera GoPro folosita pe post de camera de bord.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2019 Scepter Marketing. All rights reserved.