Divoom-Voombox-Travel-3G

Adeseori, lucrurile mari pot veni in pachete mici, lucru ce se intampla aproape de fiecare data si in industria boxelor portabile. Companiile din domeniu incearca sa gaseasca in mod constant modalitati de a face boxele Bluetooth mai mici, mai usoare si mai performante. Divoom Voombox Travel de generatia a treia este una dintre cele mai noi astfel de gadgeturi, folosite pentru a imbunatati experienta audio atunci cand calatoriti.

Divoom Voombox Travel 3G are o forma compacta de puc (de la hochei) si este o boxa ce foloseste tehnologia Bluetooth 4.0. Voombox Travel este, de asemenea, o boxa rezistenta la apa si la praf, gratie materialelor din care este construita. Gratie inelului cu care vine aceasta boxa, o puteti agata de geanta, rucsac, la curea sau in orice alt loc doriti dvs pentru a asculta muzica favorita.

Specificatii:

  • Dimensiuni – 89L x 45W x 127H mm
  • Difuzoare – 2″ activ x 2″ radiator pasiv
  • Putere – 5W
  • Capacitate baterie – 700 mAh
  • Voltaj baterie – 3,7 V
  • Incarcare baterie – 2 – 2,5 ore
  • Distanta maxima – 10 metri
  • Baterie – pana la 6 ore
  • Sensitivitate microfon – 40 db

Divoom Voombox Travel 3G este o boxa disponibila in mai multe culori: albastru, rosu sau negru.

Calitatea constructiei acestei boxe pare destul de buna. Se simte bine si solida in maini si cu siguranta nu veti avea acel sentiment ca daca o veti scapa se va strica. In jurul corpului din aluminiu exista un invelis de protectie din cauciuc dur, care ii ofera o protectie suplimentara foarte buna. De asemenea veti gasi si cateva butoane fizice, utilizate pentru controlul volumului, al modificarii pieselor sau pentru a raspunde la apelurile telefonice primite.

Sunetul este generat de un difuzor de 2 inch activ si un radiator de 2 inch pasiv ce ofera o cantitate surprinzatoare de bass si un sunet foarte clar. Nu va ganditi acum ca poate sa inlocuiasca sistemele audio pe care le aveti in casa, insa dintre boxele portabile testate de noi in ultimii ani, Divoom Voombox Travel 3G ocupa un loc in fruntea listei.

In timp ce este o boxa foarte bine construita si robusta, nu este din pacate si rezistenta la apa, doar la stropii de apa si praf. Astfel, atunci cand ploua sau sunteti la plaja aceasta nu va avea nicio problema in functionare, insa daca o veti scapa in apa sa nu va asteptati sa functioneze in continuare.

Imperecherea gadgetului cu diferite telefoane si tablete a fost foarte usoara si rapida, iar singura problema de functionare a aparut atunci cand purtam boxa la curea si sunetul s-a intrerupt de cateva ori. Insa aceasta nu cred ca este o problema a boxei, ci mai degraba a functie Bluetooth care se intampla sa nu functioneze intotdeauna perfect. Per total, noi suntem multumiti de conexiunea acestei boxe Bluetooth.

Partea de convorbiri telefonice functioneaza ireprosabil. Este adevarat ca oricine isi poate da seama ca nu vorbesc in difuzorul telefonului, insa toti cei cu care am vorbit mi-au spus ca m-au auzit foarte bine.

Divoom este o copmanie ce s-a remarcat prin produse audio mai ieftine, insa de o calitate foarte buna, cu sunet clar si puternic. Divoom Voombox Travel 3G este un gadget mic, perfect de purtat atunci cand doriti sa ascultati muzica in aer liber, in timp ce practicati activitatile dvs preferate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2019 Scepter Marketing. All rights reserved.