cea-mai-bună-versiune-a-ta

Salutare, draga mea! Am lipsit în ultima perioadă pentru că am avut destul de multe lucruri de făcut pentru serviciu, un ultim hop, dar care a încununat toată munca mea nu doar din ultima perioadă dar și din ultimii ani.

Ca o mică paranteză, am început anul 2021 cu multă liniște și așa a continuat, cel puțin chiar dacă în jurul meu au mai fost furtuni am încercat să mă detașez, să nu mă mai implic emoțional în lucruri care nu sunt cu adevărat importante pentru mine.

Am primit și multe lecții din care am avut ce învăța. Oameni cu un statut important îți pot da cele mai surprinzătoare lecții de omenie și umanitate, în timp ce sunt unii oameni care pur și simplu colcăie în nămol și fac tot ce se poate să își verse nămolul pe toți cei din jurul tău. Și de la prima categorie dar și de la a doua avem ce învăța, și anume că indiferent de locul de muncă, de banii sau statutul pe care îl avem să nu uităm să fim OAMENI.

Dacă fiecare dintre noi ar lăsa de la ei, ar ierta mai des, ar zâmbi mai mult, lumea chiar ar fi mai bună. Ne plângem de ceea ce în jurul nostru, dar uităm să mai privim în noi, oare schimbarea nu vine din noi, cu fiecare dintre noi.

Am terminat de citit o carte care mi-a schimbat un pic modul prin care percepem universul, creștinătatea, moartea și sufletul. O să vă povestesc mai multe într-o viitoare recenzie. Autorul ne vorbește despre experiența morții clinice și ne arată că dincolo de moarte există un univers în care începe de fapt adevărata viață.

Dumnezeu sau Ființa Cosmică sau Divină nu este așa cum este cunoscut în Biblie cel care ne judecă după faptele noastre, ci după moarte noi suntem cei care ne judecăm pe noi. Nu există rai sau iad, ci mai degrabă sufletul nostru este cel care poate alege viața lui, dar chiar și cei răi sunt ajutați să devină buni. D

umnezeu este iubire nemăsurată și această lecție de iubire ar trebui să fie cea care ne guvernează viața. Nu trebuie să ne temem de moarte, moartea e doar o moarte a corpului, în timp ce sufletul este parte a Universului care nu moare niciodată.

Așa că să încercăm să fim cea mai bună versiune a noastră, căci războaiele inutile cu situații și persoane nu aduce beneficii sufletului și trupului.

Investeste în tine, citește o carte, cumpără-ți un parfum bun, un ruj pe care ți-l dorești de mult timp, o lenjerie de pat de calitate , o rochie frumoasă…Crede în tine și vei reuși.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2019 Scepter Marketing. All rights reserved.