Non-Dolor

Salutare, draga mea! Sănătatea noastră e cea mai importantă, și nu trebuie să mergem pe premiza că las-o bă că merge așa. Jumătățile de măsură nu au ce căuta atunci când vine vorba de sănătate.

V-am mai povestit că am probleme cu durerile articulare. Atunci când am primit invitația de la Brander de a testa o nouă cremă pentru dureri am fost destul de încântată.

Crema NON DOLOR de la Ayurmed reduce rapid durerea, in caz de reumatism sau alte afectiuni articulare (artroza, guta), traumatisme osteo-articulare sau efort fizic. Ajuta la calmarea crampelor musculare dupa efort fizic si atenueaza durerea in caz de contuzii. Usor revulsiv, relaxeaza zona dureroasa si elimina disconfortul.

Pot spune că primul lucru care îți atrage atenția la această cremă este mirosul super mentolat. Acest lucru se datorează ingredientelor din compoziție: mentă, eucalipt, arbore de ceai și camfor.

Eu am mai folosit creme pentru dureri și cu cât e mai mentolată cu atât e mai eficace. Pentru durerile mele de spate, această crema a fost exact ceea ce aveam nevoie. Oferă o senzație imediată de încălzire a pielii, atenuând durerea.

Calmează zona cu probleme, relaxând mușchii tensionați, iar uleiurile esențiale din extractele vegetale au o acțiune antibacteriană si antifungică prevenind apariția unor infecții locale. Se poate folosi după efort fizic în cazul crampelor musculare, în reumatism sau dureri cronice.

NON DOLOR este un produs care stimulează circulația periferică a sângelui favorizând regenerarea celulară. Crema se absoarbe rapid în piele și produce un efect imediat de relaxare și confort.

INGREDIENTELE DIN CREMĂ:

Menta din compoziție are efect răcoritor si calmant asupra locurilor dureroase și inflamate ale corpului.

  • Extractul de eucalipt este un remediu important in tratarea artritei, mai ales cand simptomele sunt agravate de vremea rece. Este eficient pentru eliminarea starilor de oboseala mentala si dureri musculare.
  • Camforul care are actiune antipruriginoasa, antialgica, antiinflamatoare, lubrefianta si de stimulare a circulatiei sanguine periferice.
  • Ajwain are acțiune antiinflamatoare și analgezică.
  • Cajeput și Tea three–  au acțiune antiinflamatoare la nivelul articulațiilor și mușchilor.

Alte impresii despre acest produs găsiți și pe site-ul Brander

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2019 Scepter Marketing. All rights reserved.