Galaxy-S8

Utilizatorii de ochelari virtuali Gear VR vor avea placerea sa vada unele imbunatatiri minore ale performantei cu aceste telefoane nou lansate, Galaxy S8.

Daca ati folosit Samsung Gear VR cu telefoane ce au aparut inainte de Galaxy Note 5, stiti deja ca experienta Samsung VR are potential sa fie foarte buna, insa atat.

Modelele mai vechi se supraincalzesc frecvent, unele dintre cele mai exigente aplicatii si jocuri VR nici macar nu sunt disponibile, iar Galaxy S6 termina o baterie incarcata complet in numai o ora de VR. Lucrurile s-au imbunatatit mult cu Note 5, iar acum cand Gear VR a fost oferit si gratuit, experienta continua sa se imbunatateasca si cu Galaxy S8.

Vestea buna este ca lucrurile sunt mai bune cu aceste telefoane. Vestea OK insa, este ca aceste diferente nu sunt toate semnificative.

Am primit o multime de intrebari despre noile telefoane Samsung alaturi de o pereche de ochelari realitate virtuala, insa cea mai frecventa intrebare a fost legata de afisare. Afisajele Samsung de pe Galaxy S8 sunt mai bune decat a precedentelor telefoane, insa in VR lucrurile se impart si apar sub o lupa.

Rezolutia telefoanelor Galaxy S8 si S8 Plus

Rezolutia telefoanelor Galaxy S8 si S8 Plus este aceeasi, ceea ce inseamna ca pe S8 exista o densitate mai mare de pixeli, lucru care ajuta atunci cand folositi tehnologia VR.

Ce inseamna acest lucru in lumea reala este ca textul este putin mai clar pe Galaxy S8 in comparatie cu S8 Plus, dar aproape orice altceva este la fel. Insa, ca sa fim sinceri, atunci cand folositi aceste doua telefoane alaturi de o pereche de ochelari realitate virtuala pret diferentele nu se pot vedea cu ochiul liber. Calitatea este la fel de buna alaturi de ambele telefoane.

Urmatorul aspect este supraincalzirea, ceea ce reprezinta o mare problema pentru o multime de oameni care folosesc ochelarii VR Gear. Cu Galaxy S6 si Note 5 este foarte greu sa obtineti o avertizare de supraincalzire in conditii normale de utilizare, dar nu este imposibil.

Un joc foarte pretentios din punct de vedere hardware si incarcatorul conectat la telefon o sa va aduca rapid acel mesaj pe ecran. Acelasi lucru se poate intampla si in cazul telefoanelor noi Galaxy S8 si S8 Plus, insa dupa testele noastre am constatat ca este extrem de greu sa incingeti aceste doua telefoane atat de tare incat sa va apara mesajul de supraincalzire. Acelasi lucru se intampla si daca folositi telefoanele alaturi de o pereche de ochelari VR.

In cele din urma, bateria mai mare si procesorul mai capabil de pe Galaxy S8 si S8 Plus fac o diferenta semnificativa in timpul de utilizare.

Pe Galaxy Note 5, 20 de minute de Eve: Gunjack consuma aproximativ 15% din bateria telefonului. Nu este rau in comparatie cu 30 de procente luate din bateria lui Galaxy S6. In cazul celor doua telefoane de ultima generatie, procentul de baterie consumat ajunge la aproximativ 7-9%.

Aceste rezultate sunt obtinute cu luminozitatea maxima, LTE activat si fara nici una dintre caracteristicile de economisire a energiei de la Samsung.

Cea mai buna parte a tuturor acestor schimbari de performanta este ca acesta este doar inceputul. In timp ce Samsung continua sa lucreze cu Oculus asupra API-urilor Vulkan, probabil ca vom vedea foarte rapid cum ochelarii Gear VR devin si mai eficienti si mai capabili.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2019 Scepter Marketing. All rights reserved.