GoPro-Karma

In urma cu cativa ani, gigantul camerelor de actiune GoPro, a trebuit sa renunte pentru moment la drona lor Karma, pentru a ii face mai multe modificari necesare. Seria de camere de actiune de la GoPro a fost intotdeauna un succes iar produsele lor sunt considerate a fi cele mai bune.

Hero 5 este camera cea mai bine vanduta dintre toate modelele GoPro. Cei de la GoPro au crezut astfel, ca daca vor alatura aceasta camera de actiune cu o drona de top, vanzarile vor exploda. Cu toate acestea, drona nu era in stare sa produca suficienta putere pentru a se mentine in aer.

Unele surse spuneau ca problema ar fi de la montarea camerei GoPro in partea din fata a dronei, in loc sa o plaseze sub ea, cum ar fi normal. Acest lucru a facut ca drona sa fie grea in partea din fata si sa produca vibratii. Aceste vibratii afectau contactele dintre acumulatorul dronei si drona si astfel ii opreau motoarele pentru scurt timp, ceea ce cauza mari pierderi de putere.

Unii analisti din industrie nu sunt deloc optimisti in privinta revenirii dronei Karma. GoPro a avut recent probleme cu investitorii, iar retragerea de pe piata a dronei Karma imediat dupa lansare nu putea sa aiba un impact negativ mai mare.

GoPro s-a relansat la CES 2017

Totusi, in 2017, la CES, GoPro Karma a revenit in forta. Compania a anuntat relansarea dronei Karma inca din luna Februarie cand testarea a fost incheiata cu succes. Chiar daca anularea ei a fost necesara, sa nu negam totusi designul remarcabil pe care il are si caracteristicile de top. De fapt, suntem convinsi ca foarte multi fani si pasionati de drone o vor achizitiona imediat ce este disponibila in magazine.

Specificatiile tehnice ale acestei drone sunt potrivite pentru un pilot incepator. De exemplu, in loc de a folosi un smartphone sau o tableta pentru a vizualiza imagini de la drona, controler-ul are un ecran touch screen flip-up. Controler-ul nu este, ca in alte cazuri, incarcat cu butoane si comutatoare. Controler-ul dronei Karma poate fi comparat cu un controler pentru jocuri.

Drona in sine cantareste 1006 grame si vine cu multe accesorii drone incluse pe langa baterie, incarcator, stabilizator, controler. De asemenea, are o aplicatie dedicata atat pentru iOS cat si pentru Androidcu ajutorul careia puteti incarca sau edita imaginile capturate in zbor sau chiar puteti controla drona.

Compatibila cu Hero 5 Black, Hero Session si Hero 4, este suficient de versatila pentru a nu oferi doar o singura optiune, care este montata pe drona.

Amintind de problemele avute de aceasta drona experimentala anul trecut, un analist al acestei industrii, Michael Blades a spus ca nu este un lucru deloc usor sa construiesti o drona de la zero.

De asemenea, a adaugat ca problemele tehnice aparute nu sunt deloc surprinzatoare avand in vedere ca este primul produs de acest gen al companiei. De fapt, acesta crede ca problemele erau iminente, chiar daca cei de la GoPro au facut o echipa cu membrii unor experti din domeniu, cei de la DJI.

In mijlocul speculatiilor despre ce a mers prost si ce trebuie facut pentru a remedia problemele, un lucru este sigur, cei de la GoPro au reusit sa realizeze o drona unica pentru clientii sai.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2019 Scepter Marketing. All rights reserved.