mini-boxa-portabila

Va prezentam in acest articol cateva idei pentru o mini boxa portabila compacta, extrem de eleganta dar si suficient de puternica in acelasi timp. Aceste boxe mini ofera performante audio superbe, in ciuda dimensiunilor reduse si au o durata de viata a bateriei foarte mare, precum si un streaming de cea mai buna calitate datorita tehnologiei Bluetooth de ultima generatie.

Unele dintre aceste mini boxe portabile pe care vi le vom prezenta pot fi comparate cu un ou, atat de mici sunt; acestea se potrivesc cu usurinta intr-un buzunar sau pot fi purtate ca si breloc la chei. Am fost destul de surprinsi de calitatea sunetului boxelor mini testate, majoritatea s-au auzit foarte clar, in ciuda faptului ca sunt atat de mici si de usoare.

Mini boxa portabila JBL Clip

JBL Clip este cu adevarat una dintre cele mai bune boxe mini pe care le puteti cumpara in termeni de performanta. Difuzorul ofera streaming wireless Bluetooth pentru un sunet de inalta calitate. Boxa este rezistenta la stropii de apa, ceea ce inseamna ca o puteti utiliza si in ploaie, trebuie doar sa aveti grija sa nu o scufundati complet in apa.

Boxa este dotata si cu o carabina care va ajuta sa o agatati de rucsac, geanta, curea, etc. Bateria reincarcabila va ofera pana la cinci ore de redare continua.

Mini boxa Bluetooth Sony SRSX11

Sony SRSX11 este una dintre cele mai bune boxe mini Bluetooth si o boxa fantastic de compacta. Pentru dimensiunile sale atat de mici, produce un sunet foarte bun, mai ales gratie ajutorului amplificarii digitale de 10 wati. De asemenea, pentru un sunet mai bun, boxa este dotata cu radiatoare duale pasive.

Boxa face streaming prin intermediul tehnologiei Bluetooth, suporta SBC si vine cu o tehnologie convenabila de ascultare printr-o singura atingere. Durata de viata a bateriei este de aproximativ 12 ore pentru o singura incarcare completa. Un alt avantaj al acestei mini boxe portabile este faptul ca puteti efectua si apeluri telefonice.

Este o boxa destul de convenabila care se incarca prin intermediul portului USB si care vine alaturi de o curea de accesorii din silicon pentru transport.

Mini boxa portabila X-Mini KAI XAM11-B

X-Mini KAI XAM11-B Mini este una dintre cele mai bune boxe bluetooth mini pe care le puteti cumpara in acest moment, la un pret foarte bun. Boxa are integrat un difuzor de 40 mm mai mult decat au in general celelalte mini boxe.

Aceasta boxa rezista pana la opt ore de redare continua cu o singura incarcare. Boxa are si un microfon incoporat care va permite sa realizati apeluri telefonice.

De asemenea dispune de Bluetooth 2.1 + EDR cu suport stereo A2DP pentru un streaming audio de inalta calitate. Mai mult decat atat, aveti posibilitatea sa conectati o mufa audio de 3,5 mm.

Boxa mini XBOOM

XBOOM Mini este o mini boxa exceptionala si este una dintre preferatele noastre. Boxa dispune de aproape toate functiile de care aveti nevoie pentru a asculta o muzica de buna calitate – are un sistem de amplificare a intensitatii basului si un sistem de expansiune pentru a obtine un sunet de 360 de grade. Puterea difuzorului de 40 mm este de 3W.

De asemenea, boxa dispune de o baterie cu durata lunga de viata, pana la 12 ore de redare continua. Este compatibila cu orice dispozitiv ce are Bluetooth, indiferent de tipul sau marca acestuia.

Boxa mini Bluetooth Marsboy Cube

Marsboy Cube este una dintre cele mai elegante mini boxe portabile pe care am intalnit-o pana in acest moment. Este foarte usor de transportat, fapt care va permite sa va bucurati de muzica pretutindeni.

De asemenea, are o margine neteda, curbata, pentru a o tine cat mai usor in mana si o baza antiderapanta pentru a proteja difuzorul. Durata de viata este una incredibila, veti obtine pana la 12 ore de redare continua la un volum de 80% din puterea maxima, ceea ce este formidabil.

Boxa mini Move&Groove GRV6579

GRV6579 are un nume ciudat insa este una dintre cele mai compacte boxe mini pe care le-am intalnit. Este proiectata sa fie cat mai minimalist posibil. Are o constructie moderna si eleganta si se potriveste cu usurina in buzunar, geanta sau in buzunarul lateral al rucsacului. Boxa produce un sunet complet, clar, de inalta defintie, cu un bas puternic pentru dimensiunea sa, datorita driverului de 40 mm.

Puteti asocia aproape orice dispozitiv Bluetooth cu GRV6579, atata timp cat este in raza maxima de 10 metri. De asemenea, veti putea conecta si dispozitive non-Bluetooth, gratie mufei de 3,5 mm disponibile. Durata de viata a bateriei este de aproximativ 6-7 ore pentru o singura incarcare ce dureaza doua ore.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2019 Scepter Marketing. All rights reserved.