suporturi-auto-telefon-MagicMount-Pro

Cand vine vorba despre un suport auto telefon, mai mic inseamna de obicei, mai bine. Unele astfel de dispozitive folosesc magneti, iar altele tot felul de cleme si brate din plastic, pentru a tine telefonul pe loc. Insa, cu smartphone-uri care sunt in prezent de toate dimensiunile, sa ai un suport auto pentru telefon universal este cu siguranta o idee buna. In acest sens, cei de la Scosche, par sa aiba produsul perfect pentru noi.

Noua lor serie, MagicMount Pro, de suporturi auto magnetice a aparut deja de cateva luni pe piata, iar noi le-am incercat pe toate, pentru a ne face o parere concludenta. Exista trei modele in aceasta gama, dintre care doua se ataseaza pe bordul masinii – in diferite moduri, iar al treilea model se ataseaza de gurile de ventilatie.

Incepem cu suportul auto pentru telefoane, MagicMount Pro Vent, care are niste dimensiuni foarte mici si se monteaza pe gurile de ventilatie ale masinii.

Acest suport auto (la fel ca si celelalte din serie) foloseste magneti puternici de pamant pentru a atasa telefonul. Pe smartphone va trebui sa atasati o placa metalica, cu lipici 3M sau doar sa o pozitionati in spatele husei de protectie sau a carcasei. Daca totusi o lipiti de telefon, aceasta se va desprinde usor, fara sa lase urme. O caracteristica foarte interesanta a acestor suporturi auto magnetice, este faptul ca il puteti atasa/detasa cu o singura miscare, cu doua degete.

Urmatorul este MagicMount Pro Dash. Acesta este un suport auto telefon destul de mic, de montat pe bordul masinii. Acesta foloseste un adeziv special pentru a se lipi de bordul masinii, in loc de ventuzele clasice. Adezivul este unul puternic, dar se poate indeparta fara efort si urme daca doriti.

La fel ca si in cazul aceluia pentru gurile de ventilatie, si acesta foloseste aceeasi magneti de pamant pentru a mentine dispozitivul atasat. In cazul in care placa magnetica este deja montata pe telefonul dvs, tot ce trebuie sa faceti este sa il apropiati de suport si gata, acesta se fixeaza perfect. Acest suport este ideal pentru persoanele care nu vor sa puna telefonul pe gurile de aerisire, mai ales in lunile de iarna, cand pe acolo intra foarte multa caldura.

In al treilea rand, avem MagicMount Pro Window / Dash. Acesta din urma foloseste o ventuza de aspiratie si este putin mai inalt decat celelalte doua despre care am discutat pana acum. Cu ajutorul ventuzei destul de puternice, se ataseaza de bordul masinii sau de ferestre.

Ventuza are un aspect elegant si este foarte puternica, nu se va decupla cu exceptia cazului in care nu seste vorba de o suprafata plana. La fel ca si celelalte doua suporturi, si acesta foloseste magneti puternici de pamant pentru a atasa telefonul. La fel ca si in cazul versiunii Dash, telefonul fixat se poate roti la 360 de grade, astfel veti putea alege unghiul perfect de vizualizare.

Toate cele trei suporturi auto pentru telefon vin cu doua placi magnetice de diferite dimensiuni. Exista una mare si una mica, ce pot fi folosite in functie de marirea telefonului pe care vor trebui sa il sustina. Noi am folosit doua telefoane mari, un Nexus 6P si un LG G3 si ambele au stat perfect in suport cu placa metalica de dimensiuni mici. Am folosite aceste suporturi pentru cateva saptamani si va putem confirma ca sunt excelente. In toata aceasta perioada nu au cazut niciodata din cauza aspiratiei sau a monturii.

Trebuie sa va spun ca favoritul meu dintre toate cele trei modele, este MagicMount Pro Vent. Pur si simplu din cauza modului in care masina mea este configurata. Astfel, acest model aseaza smartphone-ul fix in pozitia in care mi-as dori.

Pot vedea ecranul telefonului intr-o fractiune de secunda si pot umbla cu o mana pentru a schimba o melodie sau pentru a folosi functia GPS. Toate cele trei produse vin cu doua inele interschimbabile diferite. Asadar, ornamentul din jurul magnetului poate sa fie argintiu sau negru. Eu prefer varianta pe negru, pentru ca se confunda mai bine cu magnetul.

Calitatea constructiei acestor monturi de la Scosche este de top. Atunci cand le ridicati, veti vedea ca tipa de calitate. Ce este, de asemenea, foarte interesant, este faptul ca puteti atasa aproape orice smartphone existent pe piata pe un singur tip de suport. Si nu numai ca arata de inalta calitate, insa se si simt a fi la fel. Nu sunt realizate din aluminiu dar nici din plastic lucios ieftin.

In ceea ce priveste pretul, varianta Vent si Dash costa in acest moment 139.99 lei, iar varianta Window/Dash costa 179.99 lei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2019 Scepter Marketing. All rights reserved.