Pachetele-elmiplant-pentru-sărbători

Îngrijirea completă este dezvăluită de pachetele duo, care conţin momente de răsfăţ pentru trup şi simţuri.

  • Pachetul elmiplant Skin Moisture pentru tenul normal şi mixt – 18,08 lei
  • Conţine lapte demachiant hidratant şi cremă pentru faţă, ambele pentru ten normal şi mixt, gama Skin Moisture

De sărbători pielea radiază de bucurie datorită beneficiilor extractului 100% natural de gutuie care se regăseşte în laptele demachiant hidratant. Produsul curăţă blând orice urmă de machiaj şi revitalizează tenul. Crema de faţă Skin Moisture pentru ten normal şi mixt completează acţiunea laptelui demachiant. Formula sa hidratează pielea în profunzime, lasând-o suplă şi catifelată, gata să înfrunte condiţiile aspre ale vremii.

  • Pachetul elmiplant pentru îngrijire antirid Hyaluronic 3D – 25,64 lei
  • Conţine cremă antirid de zi şi cremă antirid pentru zona ochilor, gama Hyaluronic 3D

Frumuseţea nu cunoaşte vârstă, iar de sărbători momentele preţioase de răsfăţ vin la pachet cu un duo care „şterge”ridurile datorită formulei inovatoare cu triplu sistem de acid hialuronic. Crema antirid de zi cu factor de protecţiesolară 15 hidratează intens şi netezeştepielea, protejând-o împotriva factoriloragresivi din mediu. Nici zona ochilor nu este neglijată!–crema antirid dedicată zonei sensibile din jurul ochilor acţionează în profunzime, se absoarbe rapid şi lasă pielea fermă şi suplă, ajutând la reducerea vizibilă a liniilor.

Pachetul elmiplant pentru hidratarea pielii corpului – 15,35 lei

Conţine gel de duş Care Moments şi loţiune de corp Body Nutrients

Ritualul de hidratare este esenţial, iar pe timpul iernii pielea merită un răsfăţ cu atât mai deosebit. Gelul de duş cremă Care Moments, îmbogăţit cu extract de bambus şi orez, curăţă pielea în timp ce o hidratează, lăsând-o suplă şi catifelată. Cocktailul de sezon din loţiunea de corp Body Nutrients conţine iaurt, un ingredient bogat şi hrănitor şi bambus, pentru un efect de prospeţime, fineţe şi sănătate a pielii.

  • Pachetul elmiplant pentru hidratarea intensă a pieliif oarte uscate a corpului – 14,98 lei
  • Conţine lapte de corp nutritiv-reparator Body Nutrients şi cremă reparatoare pentru mâini Perfect Hands

În zilele friguroase, pielea foarte uscată cereextra-hidratare, iar momentul de răsfăţ ideal se regăseşte în pachetul elmiplant ce conţine laptele de corp nutritiv reparator Body Nutrients şi crema reparatoare pentru mâini Perfect Hands. Laptele de corp conţine extract de bumbac şi lapte de orez, bogate în uleiuri şi proteine, cu acţiune intens hrănitoare. Crema reparatoare pentru mâini acţionează ca o barieră protectoare împotriva factorilor externi, datorită formulei cu ulei de macadamia şi miere. Epiderma este regenerată, catifelată şi parfumată.

  • Pachetul elmiplant pentru ritualul de relaxare – 20,76 lei
  • Conţine gelul de duş Senses Touch cu frangipani şi ulei de argan şi uleiul pentru masaj relaxant Body Senses

Zilele friguroase de iarnă devin mai blânde cu o şedinţă de spa… acasă. Gelul de duş Senses Touchrăsfaţă simţurile şi le învăluie în aroma delicată de frangipani, iar uleiul de argandin compoziţie revitalizează şi catifeleză pielea, lasând-o curată şi proaspătă.

Ritualul de relaxare este completat armonios de uleiul de masaj Body Senses, care învăluie pielea în mângaieri de ylang ylang şi lavandă,pentru senzaţii parfumate îndelungate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2019 Scepter Marketing. All rights reserved.