sampon-cu-ulei-de-masline

Iar când apare, singura soluție e să schimb șamponul. De aceea, nu am stat prea mult pe gânduri, și am adăugat în coș samponul cu argilă și propolis de la BottegaVerde.ro

DESCRIEREA OFICIALĂ

Cu acțiune purificatoare și echilibrantă., reface strălucirea părului și redă vigoarea părului gras. Exploatează proprietățile argilei albe, bogată în vitamine, absoarbe excesul de sebum, și a propolisului cu activități purificante. Conferă o senzație de curățare și prospețime.

PĂREREA MEA: Recunosc că nu am mai văzut și încercat șampon cu argilă, de aceea am fost foarte curioasă să încerc acest produs. Culoarea este alb-gălbuie, iar mirosul plăcut parfumat.

Curăță destul de bine, căci după spălare nu mi-am mai simțit părul încărcat. Nu am mai aplicat balsam, pentru că am vrut să văd efectul șamponului. Părul a fost curat, destul de hidratat și nici urmă de mătreață. Părul a respirat, fără să se mai îngrașe inutil. L-am folosit de două ori pe săptămână și a fost un ajutor de nădejde pentru lupta contra îngrășării părului și a mătreții.

PREȚ: 19 lei

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2019 Scepter Marketing. All rights reserved.