Năsuc-înfundat

Lucrurile s-au mai reglat între timp, dar a rămas cu o sensibilitate în zona nazală, datorită predispoziției pentru alergii. Așa că din când în când îi curge nasul sau i se înfundă, și asta durează chiar și o săptămână sau mai mult. Problema cea mai mare apare  când doarme căci atunci toate secrețiile curg în gât și nu poate respira cum trebuie.

Recent, am avut norocul să particip la o campanie pentru bloggeri, care includea testarea unui produs pentru copii Vapour Rub.

DESCRIEREA OFICIALĂ:

Vapour Rub este un decongestionant eficient și ușor care conține un amestec delicat de ulei de eucalipt, mentol și ulei de cimbru. Ajută la decongestionarea căilor respiratorii ale copilului, astfel încât să se poată hrăni și să doarmă în confortabil.

PĂREREA MEA: Produsul a venit exact în perioada în care cel mic era răcit, îi curgea nasul, iar noaptea i se înfunda de nici nu se putea odihni cum trebuie. L-am aplicat pe mine mai întâi, pentru a vedea cum se prezintă la contactul cu pielea. Nu am avut nicio reacție alergică, din contră mi-a plăcut foarte mult mirosul mentolat care pătrunde în nări.

Băiețelului meu când îi curge nasul îi dau un antiinflamator și picături de nas cât cuprinde, dar de data aceasta Vapour Rub a fost un ajutor de nădejde. I-am aplicat pe piept înainte de culcare, și chiar și pe o batistuță pe care i-am pus-o aproape de el, și surpriză nările lui au respirat în sfârșit fericite. Răceala a durat mai puțin, iar nopțile au devenit mult mai liniștite. Fiind un gel mentolat, mare atenție la contactul cu ochii.

Vapour Rub este un gel mentolat  din ingrediente naturale: eucalipt, menthol, ulei de cimbru, care decongestionează nările și ajută copilul să respire ușor.

Se poate folosi de la vârsta de 3 luni, nu conține contraindicații și chiar dacă al meu băiat nu mai e de mult timp un bebeluș, acest produs cu siguranță va fi nelipsit din mica noastră farmacie de acasă.  Nouă nu ne-a produs alergii sau alte neplăceri, din contră ne-a fost de mare folos în lupta cu mucișorii și nasul înfundat.

SE FOLOSEȘTE PENTRU:

  • Alergii
  • Răceli
  • Infecţii
  • Tahipneea tranzitorie
  • Sindromul de detresă respiratorie.

UNDE GĂSIM VAPOUR RUB?

In farmaciile : Farmacia Tei, Bebe Tei, Sensiblu, Dona. Ducfarm, Farmasoft.ro, Farmacia Ana Maria, Help Net si Drogerie Markt.

Îl puteți comanda și prin mesaj privat pe pagina de Facebook Vapour Rub Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2019 Scepter Marketing. All rights reserved.