Desi alegerea unui nume pentru restaurant poate parea o decizie simpla, este o hotarare care merita putin timp si atentie. Numele restaurantului poate avea un impact destul de mare asupra modului in care clientii iti percep restaurantul, de la prima impresie pana la memorarea lui pentru o durata mai mare de timp. Selectarea unui nume pentru un restaurant poate fi, de asemenea, o parte distractiva a acestui proces. Alege un nume care sa reflecte conceptul, despre care sa puteti vorbi confortabil, dar care. Sa fie, de asemenea, usor de pronuntat si de scris. Desi nu exista o formula pentru a alege un nume bun restaurantului, exista totusi unele linii directoare comune pentru a decide ceva de neuitat.

Tine cont de locatie – Sunt multi proprietari de restaurante care isi denumesc unitatile in functie de locatie. De multe ori, locul ar putea avea o anumita importanta istorica sau cladirea sa fi fost utilizata intr-un anumit scop. De exemplu, daca deschideti un restaurant intr-o cladire folosita initial pentru a fabrica pasta de dinti, acesta s-ar putea numi “dinte dulce” sau orice alta combinatie care sa aminteasca de un element istoric in noul concept.

Ati putea numi, de asemenea, restaurantul direct dupa orasul sau cartierul in care este situat. Astfel veti atrage localnicii si le veti propune o experienta unica acelei locatii.

Sfaturi

Multi proprietari folosesc un termen ca gratar, cafenea sau pub dupa numele principal al restaurantului. Cu toate acestea, poate fi util sa stabilesti numele diferit de concurenta prin varierea substantivului. Un local poate deveni, fara indoiala, unic si memorabil prin prisma numelui.

Numirea unui restaurant dupa tipul de bucatarie practicat va ofera o alta optiune viabilă de denumire. Numele poate astfel oferi clientilor o idee despre tipul de alimente pe care restaurantul le ofera de fapt si este si o metoda simpla de a comunica elementele de meniu clientilor dumneavoastra. Acest lucru la va permite potentialilor clienti sa stie exact la ce sa se astepte de la restaurant. In schimb, nu-ti confunza invitatii prin numirea restaurantului cu ceva care semnifica o bucatarie complet diferita de cea reala. De exemplu, nu numi un restaurant italian José, fiindca oamenii ar putea crede ca serviti mancare mexicana.

Atunci cand alegeti un nume pentru restaurant, asigurati-va ca acesta nu incalca legile marcilor comerciale. Asa ca asigurati-va ca numele nu a fost deja revendicat pentru a nu avea probleme ulterior. O alta modalitate de a stabili numele unui restaurant este alegand o denumire care are sens pentru tine, concept sau bucatarie. Alto este un astfel de exemplu. Acest restaurant ofera muzica live de pian, ca parte din atmosfera. Denumirea restaurantului dupa un termen muzical comunica importanta muzicii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2019 Scepter Marketing. All rights reserved.